Training & Coaching

DE PERSONAL TRAINING

Een persoonlijke hardlooptraining is ideaal wanneer je kennis wil opdoen betreffende alle facetten van de hardloop-, en trainingsmaterie. Daarbij verschaft het snel inzicht in je eigen loopwijze en trainingsmethode.

Als beginner, geblesseerde of gevorderde krijg je een geheel persoonlijke begeleiding met speciale aandacht voor die onderdelen welke voor jou van belang zijn.

LOOPTECHNIEK

Tijdens een persoonlijke hardlooptraining komen techniek, loophouding en de wijze van trainen aan bod. Je sterke en je zwakke punten worden besproken en uiteraard ook hoe je jezelf kan verbeteren.

Diverse voor jou belangrijke oefeningen zullen worden behandeld en uitgevoerd. Ben je nog niet toe aan hardlopen. Dan gaan we werken vanuit het wandelen en via joggen belanden we vanzelf in het hardlopen.

INTAKE TRAINING

We plannen samen een eerste voorkeursmoment voor een “intake” training en bespreken de locatie.
Deze intake training is geheel gericht op jouw kunnen met doel inzicht te geven waaraan gewerkt moet voor een eventueel vervolg programma.

Deze training/clinic wordt op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier gegeven en neemt ongeveer 5 kwartier in beslag. Veiligheid staat voorop en daarbij moet het vooral ook leuk blijven!

HARDLOOP CLINIC

Een persoonlijke hardloopclinic is ideaal wanneer je kennis wil opdoen betreffende alle facetten van de hardloopmaterie. Daarbij verschaft het snel inzicht in je eigen loopwijze en trainingsmethode.

Wanneer u opzoekt bent naar een (eenmalige) hardloopclinic gebruik dan onderstaande button.

Hardloopclinic
Personal Hardloopcoach Hardlooptrainer

Persoonlijke Begeleiding

Een personal trainer is er helemaal voor u. Steeds meer mensen zien in dat persoonlijke trainingen helpen het einddoel te halen.

Geschiktheid

Het is geschikt voor iedereen, ongeacht uw doelstelling.

Support

Geen vraag blijft onbeantwoord en u krijgt 24-7 support!

Geheel op u gericht

100% focus op uw persoonlijke omstandigheden

De juiste techniek

U leert de juiste technieken en vaardigheden