Hardloop Begeleiding


PROFESSIONELE TRAININGSBEGELEIDING

Persoonlijke hardloopbegeleiding is geschikt voor alle hardlopers, ongeacht of u net begint met hardlopen of een ervaren marathonloper bent. Bij ons krijgt iedereen een zeer persoonlijke begeleiding, afgestemd op de individuele behoeften en doelen. Zelfs als u lange tijd geblesseerd bent geweest, kunnen wij u begeleiden om samen met u een nieuw doel te stellen en dit te bereiken.

Bij ons bent u niet gebonden aan standaardpakketten en heeft u de vrijheid om te kiezen op welke manier en hoe lang u begeleid wilt worden. Als u besluit om eerder te stoppen dan afgesproken, is dat geen probleem voor ons.

Het is zeker mogelijk om zowel zelf te trainen als samen met uw personal trainer een combinatie te maken.

Al onze trainingen zijn op elkaar afgestemd en leiden naar uw ultieme doel.

BELASTBAARHEID

Natuurlijk houden we altijd rekening met uw belastbaarheid, wat de kans op blessures aanzienlijk vermindert. Het trainingsschema wordt altijd aangepast aan uw huidige situatie.

Dankzij een gevarieerd trainingsschema en de coaching van uw personal trainer, blijft u gemotiveerd. Door gestructureerd en gericht samen te werken, behaalt u de gewenste resultaten.

DE WERKWIJZE

Na een persoonlijk gesprek en een individuele “intake” training, hebben zowel u als uw personal trainer inzicht in uw conditie, belastbaarheid en techniek. Hierdoor wordt de kans om uw doelen te bereiken aanzienlijk vergroot. Vervolgens zullen we een traject voor de toekomst uitstippelen waarin we alle details en de begeleidings- en coachingmethode bespreken die het beste bij u passen. U krijgt dan een op maat gemaakt programma en kunt direct van start gaan.

Doordat u met regelmaat uw feedback geeft wordt uw schema steeds weer aangepast aan uw actuele situatie en niveau.
Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd het meest geschikte trainingsprogramma heeft, dat optimaal aansluit bij uw behoeften en doelen.

Het trainingschema is volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met uw personal trainer bespreekt u uw doelen en bepaalt u hoe vaak en op welke momenten u wilt trainen. Zo wordt er een schema op maat gemaakt dat volledig past bij uw levensstijl en planning.

Bij Sterklopen bieden we u 24/7 support. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen, opmerkingen en feedback. We vinden het belangrijk dat u zich volledig ondersteund voelt tijdens het gehele proces en dat u altijd uw ervaringen met ons kunt delen.

Na elke afgesproken periode ontvangt u een nieuw trainingschema, dat is afgestemd op uw doelen en wensen. Gedurende de trainingsperiode houden we contact via verschillende kanalen, zoals WhatsApp, e-mail en persoonlijke trainingssessies, waarbij we uw feedback meenemen in het aanpassen en bijstellen van het schema.

We kunnen snel aanpassingen maken en al uw vragen beantwoorden door middel van ons directe contact. Dit, in combinatie met een gevarieerd schema en coaching, helpt u om plezier te houden in het trainen en gemotiveerd te blijven om uw doelen te bereiken.

Dankzij ons directe contact kunnen we snel aanpassingen maken en al uw vragen beantwoorden. Samen met een gevarieerd schema en persoonlijke coaching helpt dit u om plezier te blijven houden in het trainen en gemotiveerd te blijven om uw doelen te bereiken.

Gemotiveerd blijven!

Een gevarieerd trainingsprogramma en coaching zorgen ervoor dat u plezier blijft houden in het trainen en gemotiveerd blijft om uw doelen te behalen.

Met ons directe contact zijn we in staat om snel aanpassingen te maken en al uw vragen te beantwoorden, zodat u nooit met onbeantwoorde vragen blijft zitten.

DE VOORDELEN

Persoonlijk hardloopbegeleiding heeft vele voordelen:

Vrijheid

Trainen zonder tijds-, of groepsdruk

Geschiktheid

Het is geschikt voor iedereen, ongeacht je doelstelling

Effectief

Het is een effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt

Kosten

De kosten zijn onder meer afhankelijk van de mate van begeleiding maar zijn zeer vriendelijk te noemen.

Tijd

Het bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat

Persoonlijk

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en)

Motivatie

Door antwoord op jouw vragen en feedback blijf je gemotiveerd en word je geïnspireerd